Gravid

Akupunktur_gravid

Grattis, du väntar barn och har hittat rätt om du lider av besvär som är relaterade till din graviditet. Vi erbjuder nämligen expertis på graviditetsrelaterade besvär och utför behandling i SPA-miljö för maximal avkoppling, vi ger dessutom många goda råd och tips.

Våra akupunkturbehandlingar har under de senaste åren fortsatt att utvecklas i takt med att vår expertis på graviditetsrelaterade besvär fördjupats tack vare fantastiska resultat i form av smärtlindring, ökad rörelseförmåga och välbefinnande vid behandlingar av foglossning, ryggvärk, huvudvärk, ischias, spänningstillstånd och smärta längs nacke, ben, händer (carpaltunnelsyndrom), graviditetsillamående, depression, sömnbrist, oro och rastlösa ben.

Vi erbjuder även hands-on massage profylax kur för dig och din partner (ett par i taget) där TENS, vetekuddar, massagetekniker som används under värkarbetet. Fysiomama träning under alla graviditetsfaser, det första och följande åren efter förlossningen. Klicka i huvudmenyn MVC så får du mer information om våra behandlingar specifikt avsedda för gravida kvinnor.