Idrottsskadad

Akupunktur_gravid

Överbelastningsskador i samband med idrott och dans läker inte alltid av sig självt och kroppens naturliga läkning under akuta fasen avtar så småningom när veckor blir till månader som blir till år av skada. Efter vila kan det kännas bättre men så fort du börjar träna igen kommer det tillbaka och oavsett vad du gör blir det aldrig bra, då är det dags för en behandlingsplan!

Klicka på Idrottsskador i huvudmenyn så får du vidare information om tillstånd och behandlingar vi vanligen behandlar, tex muskelskador som inflammation, tendinit/tendinopathi i patelarsenan, trochanterit (höft), tennisarmbåge, musarm, kronisk ryggvärk, höft och bäcken besvär. Vi behandlar besvär som har så pass hög spänningsgrad att massage inte räcker till, huvudvärk, impingment och tinnitus. Vi behandlar fler tillstånd samtidigt och har en helhetssyn för att uppnå dina individuella mål.

Har du sedan tidigare varit i god form och vill hitta vägen tillbaksa? Vår personliga träningen är baserad på ett urval av övningar från bla. pilates, yoga, styrketräning och dans helt anpassat efter just din skada och dina förutsättningar. Har du sedan tidigare god kondition, rörlighet ja då är det naturligtvis viktigt att bevara även dessa under återhämtningen.