Företagshälsovård

Idrottsskador

Friskvård på plats!
Skräddarsydda behandlingsupplägg, manuell akupressur/akupunktur, ergonomi, träning som minskar och förebygger besvär i nacke, axlar och rygg individuellt samt i grupp erbjuds av mycket erfaren leg fysioterapeut på plats i era lokaler.

Specialistkompetens inom ortopedi erbjuds på plats för att öka arbetsförmågan och prestationen hos era anställda samt förebygger skador vilket besparar företaget både tid och pengar. Leg fysioterapeut med 6 års erfarenhet som akupunktör har hjälpt hundratals patienter med akupunkturen, ergonomi, personlig träning, information och helhetstänk!

Som expert vid behandling av kroniska musculoskeletala besvär i bäcken, rygg, nacke och stress (då smärta är en stressfaktor), har vi metodiskt utvecklat nya effektiva behandlingar baserade på manuell akupunktur, ryggskola och speciell aktiv rehab träning. Ryggskola, ergonomi, träning (både personlig och i grupp) samt kurser i ergnonomi arrangera på plats.

Kreativitet och innovation ligger som grund för att skapa efektiv och individanpassad rehabträning i små som stora sammanhang.

För ökad hälsa i just ert företag! 1-2 dagar/veckan? För mer info kring upplägget, tjänsterna och priser vänligen kontakta oss för mer info: info@fysionu.se