FysioMama Relax Tenderpoints - 60 min

FysioMama Relax Tenderpoints

För dig som vill unna dig själv eller någon du håller av en underbar och avkopplande gravidbehandling som inte bara minskar svullnaden i fötterna och får dig att slappna av och koppla bort vardagsstressen utan även ger dig styrka att ta dig an tiden som är kvar till förlossningen. FysioMama Relax Tenderpoints är en akupunkturbehandling som är speciellt utformad utifrån den gravida kvinnans behov. Behandlingen inleds med en kombination av lätta strykningar, töjning av strama muskler och akupressur, TENS och värme för att sedan ävergå i akupunktur. Du känner hur ryggen kota för kota sträcks ut och spänningar släpps. Minskar även svullnad i fötter och händer.

Behanglingen utförs på vår exklusiva gravidbänk för gravida. För dig som ammar har vi bänk med hål för de ömmande brösten. För dig som förlösts med kejsarsnitt har vi anpassat bänken som tillåter dig att ligga bekvämt på mage. För dig som varken är gravid eller ammar har vi en bekväm traditionell bänk.

Köp vårat vackra presentkort våra FysioMama Relax Tenderpoints behandling och ge till någon du håller av.

Inför detta besök vänligen ladda ned och fyll i de två hälso blanketterna Hälsodeklaration och Rygg och Bäcken. Maila sedan tillbaka dessa till info@fysionu.se så blir det mer tid över för behandlingen.

Se även våra rabaterade Paketerbjudanden.

Välkommen!