Huvud/Nack-paket 90 min

Huvud/Nack-paket

Utformad för dig som lider av spänningar och smärta i nacken som kanske stundtals leder till huvudvärk eller migrän. Smärtan kan även härröra från ömma punkter längst skulderbladen och ryggen och stråla ned längst armen. Det här paketet är även lämpad som en bra behandlingsstart för övriga stressrelaterade spänningar där man vill ha både bedömning, diagnos och behandling under ett och samma besök.

Besöket inleds med en funktionell bedömning och diagnos som baseras dels på undersökningsfynden och din egen symptombeskrivning. Sedan följer rådgivning kring träning, genomgång av övningar och en längre manuell akupunkturbehandling som inleds med massage och avslutas med manuella töjningar.

Vi tar fram en behandlingsplan utifrån dina individuella behov inför kommande återbesök i form av manuella terapier och även träning vid behov.

Vi har naturligtvis bänkar speciellt avsedda för gravida och ammande kvinnor samt för kvinnor förlösta med kejsarsnitt som gör att du kan ligga bekvämt på mage under behandlingen.

Inför detta besök vänligen ladda ned och fyll i de två hälso blanketterna Hälsodeklaration och nackvärk. Maila sedan tillbaka dessa till info@fysionu.se så blir det mer tid över för behandlingen.

Se även våra rabaterade Paketerbjudanden.