MVC

Under graviditeten

Specialistkompetens inom graviditetsrelaterade besvär under graviditeten och första tiden efter förlossning erbjuds på plats hos er i era lokaler för era mammor. Upplägget är väldigt flexibelt och anpassas efter rådande situation hos er.

Att ni kan erbjuda era kunder specialistkompetens och behandling av tex foglossning stärker ert erbjudande och höjer er mottagnings attraktivitet och ökar kundnöjdheten.

Behovet av hjälp är stort, uppgivna mammor som sökt hjälp gång efter annan utan framgång har till slut hittat fram till Fysionu Stockholm genom åren och äntligen fått hjälp med sina besvär, till och med de som går på kryckor eller hamnat i rullstol pga sin foglossning går att få näst intill symptomfria. Den falska bilden av att det inte finns någon hjälp att få vid tex foglossningsbesvär är tyvärr djupt rotad inom både vården och hos mammorna.

Patienter uppsöker Fysionu Stokholm från många olika mödravårdscentraler i Stockholm och övriga delar i länet. En av stötestenarna hos mammorna är att det ofta är besvärligt eller omständigt att ta sig till en mottagning. Därför går nu Fysionu Stockholm ut med att erbjuda sina behandlingar på plats hos mödravårdcentraler och förlossningar då det är en naturlig plats för mammor att ta sig till.

Emilia är leg fysioterapeut och utbildad på Karolinska Institutet i Stockholm med inriktning på akupunktur och smärta. Hon har under de senaste 6 åren grundat och drivit Fysionu Stockholm och hjälpt hundratals kvinnor bli av med sina folossningsbesvär och andra gravidtetsrelaterade problem. Hennes kliniska specialinriktade arbete inom ortopedi och sensorisk stimulering har gett foglossning, symfyseolys, ett nytt ansikte utåt vilket inspirerat och berört många som trott att det inte fanns hjälp att få.

Som expert vid behandling av ortopediska graviditetsrelaterade besvär under och efter en graviditet med akuta kroniska idrottsskador i bäcken, rygg, nacke samt rectus diastasis har Emilia metodiskt utvecklat effektiva behandlingar baserade på manuell akupunktur, ryggskola/information och speciell aktiv rehab träning anpassad till kundens aktuella nivå.

Den manuella behandlingen i form av akupunktur och ryggskolan och aktiv rehab upplagda utifrån en individuell bedömning och individuella behov. Stor hänsyn tas utifrån den fas patienten befinner sig i. Ryggskola och träning i grupp går också att arrangera på plats samt kurs för barnmorskorna.

Öka ert serviceutbud, höj kundnöjdheten och stärk er konkurrenskraft! För mer info kring upplägget, tjänsterna och priser vänligen kontakta oss för mer info: info@fysionu.se.