Nackvärk, Huvudvärk, Migrän, Stress...

Nackvärk, Huvudvärk, Migrän, Stress, Illamående, Restless legs och Depression

Spänningar och smärta i nacken triggas lätt igång av monotont, repetitivt rörelsemönster, försvagad muskulatur i bröstrygg leder till ändrad kroppshållning, stress kan leda till huvudvärk så kallad spänningshuvudvärk. Det kan vara besvär du känner igen sedan tidigare eller så uppstår de under graviditeten på grund av hormonella och fysiologiska förändringar.

Krypningar nattetid i benen är inte heller en ovanlig åkomma och drabbar en särskilt om man inte rört på sig tillräckligt tidigare under dagen, vilket man ofta inte gör om har ont i tex rygg och bäcken.

Medans en del gravida lever i ett lyckorus drabbas andra av nedstämdhet. Reaktionen på hormonella och fysiska förändringarna i kroppen är individuella och varierar kraftigt från kvinna till kvinna. Den nedsatta rörelseförmågan i samband med foglossning, svårt och långdraget illamående är exempel på tillstånd som på sikt kan leda nedstämdhet. Andra fall har sedan tidigare medicinerats med antidepressiva och behöver extra stöd under graviditeten.

Hos oss erbjuder vi manuell akupunktur som ökar blodcirkulationen, minskar muskelspänningar markant, smärtlindrar och aktiverar våra ”må bra” hormoner - endorfinerna!

Behandlingarna inleds oftast med massage i nacke och rygg följd av akupunktur som stimulerar specifika punkter för huvudvärk, lokala muskelspänningar och stress.

Välkommen och lägg dig i vår exklusiva gravidbänk om du så önskar ligga bekvämt på mage, koppla bort vardagsstressen och unna dig själv en underbar gravidbehandling.

Välkommen