Huvudvärk, Nackvärk och Illamående - Nybesök

Nackvärk, Huvudvärk, graviditetsillamående

Anpassad för dig som lider av huvudvärk, migrän, nackvärk, graviditetsillamående, krypningar i ben så kallad restless legs, stress, depression

Vi rekommenderar detta nybesök för dig som lider av en eller flera av dessa besvär. Genom en omsorgsfull bedömning utifrån din egen symptombeskrivning och en initial undersökning erbjuder vi manuell akupunktur som inleds med massage, akupressur i specifika akupunkturpunkter där mycket tunna, sterila engångs akupunkturnålar placeras som behandlar just ditt tillstånd.

Vi tar fram en behandlingsplan utifrån dina individuella behov inför kommande återbesök i form av manuella terapier och även träning vid behov.

Vi har naturligtvis bänkar speciellt avsedda för gravida och ammande kvinnor samt för kvinnor förlösta med kejsarsnitt som gör att du kan ligga bekvämt på mage under behandlingen.

Inför detta besök vänligen ladda ned och fyll i de två hälso blanketterna Hälsodeklaration och nackvärk. Maila sedan tillbaka dessa till info@fysionu.se så blir det mer tid över för behandlingen.

För dig som upplever behov av längre behandlingstid rekommenderar vi att du bokar nybesök 70 min eller nybesök Huvud/Nacke-paket 90 min.

Se även våra rabaterade Paketerbjudanden.