Foglossning nybesök 50/70 min

Nybesök

Foglossning, ischias eller ryggvärk? Kan det vara foglossning? Eller beror smärtan på en inflammation i rumpmuskeln? Eller är det kanske en kombination av ryggvärk och ischias? Kan det vara en nerv som är i kläm eller beror smärtan på höggradig muskelspänning? Smärtan kan orsakas av en rad olika faktorer och kombinationer, därför är det viktigt att gå till botten med vad som ligger bakom problemen. Under nybesöket gör vi en omsorgsfull bedömning utifrån din egen symptombeskrivning, en ingående undersökning och vår erfarenehet för att avgöra vad som orsakar din smärta. Efter bedömningen ställer vi en diagnos och lägger upp en behandlingsplan som vi skräddarsyr efter dina individuella behov. Om det finns tid kvar på nybesöket när behandlingsplanen är fastställd ger vi även en manuell behandling.

Inför detta besök vänligen ladda ned och fyll i de två hälso blanketterna Hälsodeklaration och Rygg och Bäcken. Maila sedan tillbaka dessa till info@fysionu.se så blir det mer tid över för behandlingen.

För dig som upplever behov av längre behandlingstid rekommenderar vi att du bokar nybesök 70 min eller Foglossningspaketet 90 min.

Vi har naturligtvis bänkar speciellt avsedda för gravida och ammande kvinnor samt för kvinnor förlösta med kejsarsnitt som gör att du kan ligga bekvämt på mage under behandlingen.