Foglossning nybesökspaket 90 min

Nybesökspaket

Ett paket för dig som misstänker att du har eller har fått diagnosen foglossning av din barnmorska, läkare eller fysioterapeut.

Besöket inleds med en att du berättar hur du upplever problemen (din symptombeskrivning) och en funktionell undersökning. När undersökningen är klar gör vi en bedömning och ställer diagnos samt designar en behandlingsplan efter dina behov. Sedan följer ryggskola, utprovning av SIAS-bälte, rådgivning kring träning, genomgång av övningar och en längre manuell behandling.

Vi har naturligtvis exklusiva bänkar speciellt avsedda för gravida och ammande kvinnor samt för kvinnor förlösta med kejsarsnitt som gör att du kan ligga bekvämt på mage under behandlingen.

Inför detta besök vänligen ladda ned och fyll i de två hälso blanketterna: Hälsodeklaration och Rygg och Bäcken. Maila sedan tillbaka dessa till info@fysionu.se så blir det mer tid över för behandlingen.

Har du tidigare erhållit ett träningsprogram ta gärna med dig detta så vår expert kan titta igenom det och komma med förslag på justeringar.

Välkommen!